sada-víno M Reserva C+2x mlýnek LB+koření Šafrán
Kód: E40600
Dárkové sady
Naše vlastní produkce.
Od návrhu po kompletaci.
Darujete příběh
Naše dárkové sady v sobě
nesou různé příběhy
Individuální přístup
Každý jsme jiný, individuální
přístup u každé objednávky
Nevíte co vybrat?
Pomáháme s výběrem. Nebo
rovnou navštivte naši vzorkovnu.
Detailní popis produktu
- víno Murviedro Coleccion Reserva 0,75l 13,5%- červené víno vyrobeno z odrůd 40% Tempranillo, 40% Monastrell a 20% Cabernet Sauvignon
- víno zrálo v amerických dubových sudech minimálně 12 měsíců
- barva: rubínově červená se zemitými tóny
- vůně: zralá a hladká, s elegantními vůněmi ovocného kompotu, vanilky, tabáku a čokolády
- chuť: plná, hladká a dlouhotrvající. Dobrá struktura, která se bude v lahvi dále rozvíjet
- ideální ke gurmánským pokrmům, pečenému masu a vyzrálým sýrům
- láhev se doporučuje otevřít 30 min před podáváním při teplotě 16° - 18°C
- ocenění: zlatá 2019 - Challenge International du Vin (France), Berliner WeinTrophy – Cata Febrero
- Španělsko
- mlýnek La Barraca - Grilované maso - 50g
- přírodní směs mořské soli s kořením a bylinkami k dosažení charakteristické chuti grilovaného masa
- používá se také do masových pokrmů
- Španělsko
- mlýnek La Barraca - sůl s pepřem a citronem - 60g
- směs mořské soli s černým pepřem a citronovou kůrou
- používá se k ochucení ryb nebo bílého masa
- nastavitelná hrubost mletí-jemné/hrubé
- Španělsko
- koření La Barraca - šafrán - celý 5x0,085g
- krabička obsahuje 5 balení á 0,085g
- Šafrán je jedním z nejoceňovanějších a nejpoužívanějších koření od starověku
- Části rostliny používané k výrobě šafránu jsou květní stigma, která se suší a praží.
- Je určen zejména pro rýžová jídla, paellas, arroz a banda, rizota, těstoviny, polévky, ryby, korýše, omáčky
- Šafrán dodá jídlu aroma, chuť a zlatou barvu.
- Španělsko
- dárkové balení
- karton-mikrovlna
- základní barva modrá, ostatní barvy dle aktuální nabídky za příplatek
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mlýnky a koření |
---|---|
Hmotnost: | 2.171 kg |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář